Redőnyök

Alumínium redőny :vezetősín- 22x53mm-es extrudált porfestett alumínium profil.Igény szerint bármilyen RAL színre kérhető

Tokozat: Magasság szerint változó tokméret 140-165-180 mm-es méretű extrudált, szerelőfedéllel.Igény szerint bármilyen RAL színre kérhető

Lamellázat: 37 ill. 39 mm-es magasságú hengerelt alumínium lemez PUR-habbal kitöltve a maximális hő és hangvédelem érdekében.Oldalukban elcsúszásgátlóval szrelve minden esetben.

Redőnyeink kérhetőek kézi, motoros és kurblis kezeléssel, meghajtással.

A motorok lehetnek távirányítóval és fali kapcsolóval vezérelhetőek, egyedi igény szerint akár Iphone ill. Android telefonról távollét esetén is állíthatók, vezérelhetők.Riasztóba köthető kiegészítővel, hőmérséklet érzékelővel vagy alkonykapcsolóval.


Új típusú műanyag redőny: kialakításában, külsőre tökéletes hasonlóság a teljes alumínium redőnnyel, de a felhasznált anyagok kissebb módosítása által lényegesen kedvezőbb árfekvés.

Tokozat: Lindab acéllemez 7 rétegű festéssel

vezetősín: PVC műanyag

Lamellázat: PVC műanyag 37 mm-es magasságú extrudált profilból.

Az új típusú redőny a kedvezőbb ár/érték aránya miatt a legtöbbet értékesített termékünk.


A  redőny téli időszakban a lakás hőmérsékletét 3-4 fokkal emeli. Nyári időszakban kiváló védelmet biztosít, mivel a napsütés hőjét még az ablaküveg előtt megállítja és nem mellékesen a napsugarak elmúlt 10-15 évben megnövekedett Káros UV- sugaraitól is megvédi a bent tartózkodó embereket,állatokat és a lakás tárgyait is.Sok évig egy helyen padló lévő szőnyeg helye a parkettán…

 

Minden redőnyünk ellátható szúnyoghálóval is fix illeteve kézi működtesésű felhúzható vagy oldalra húzható kivitelben erkélyajtóknál.

 

A mai kor igényeit követve forgalmazunk eléépített vakolható és föléépített kivitelű redőnyöket, amelyeket a már épülő ház tervezésekor be lehet a kiviteli tervekbe tenni és az újonnan épülő házban szinte láthatatlan, vagy szerves „öltöztető” része lesz a ház külső megjelenésében.

 

A régi idők patináját vagy a belső kerületek városvédelmi szempontjai miatt igény lehet még a sokak által ismert faredőnyre is melynek pótlása már nem megoldott így teljesen új falécprofillal állunk rendelkezésükre a termék cseréjének kérése esetén.